Service + All in one Facitily manager!

Pris: 59.900 kr per månad 

(ordinarie pris 95.000 kr per månad)

Vår all in one tjänst innebär att vi sköter all facility och front desk service.  Vi automatiserar, analyserar och effektiviserar all moment där hållbart tänkande och fokus är riktlinjerna. 

I vår all in one tjänst ingår: 

1 x Area manager heltid.

Våra area managers ansvarar för att allt finns och fungerar på ert kontor.  Med reception och logistik expertis kan den bistå samt assistera eller sköta hela er reception och kontorservice. 

 1 x Vip Frakt PLUS 

Vi ställer ut en våg och måttband så ni kan skicka allt från paket , pall eller container inrikes eller till och från hela världen till ramavtalspriser.

1 x VasaDeli

Via vår area manager får ni hela VasaDelis utbud med allt från allergi vänlig mat till blommor och tårtor.  Uppdukat och undanplockat fraktfritt och med hjälp av Area manager

1 x Vaktmästare 

En hel dag varje månad kommer vår vaktmästare och fixar det ni behöver hjälp med eller förbättra på kontoret. 

 1 x PLUS VIP

Med ditt PLUS vip medlemskap som kommer med vår Area Manager kan ni även beställa målar, elektriker, städning, rörmokare och snickare till kontoret men även till personalen som får rabatter på alla våra RUT & ROT avdrags tjänster som vi erbjuder tillsammans med Städfirma PLUS. Allt kan bokas av Area Manager. 

1 x Hållbart kontor 

Våra enkla och smarta hållbarhets arbeten driver vår area manager igenom för att bli ett hållbart och smart kontor med kreativa ytor att trivas i.

1 x kreativa rum

Här tar vår area manager ram konkreta exempel för att skapa ett mer dynamisk och kreativa kontor.  Vi vågar tänka utanför boxen som att ordna ett odlingsrum där personalen får odla.  Vattna och skörda.  Och vi sköter allt service så alla växter mår bra även på semestern.